Een nieuwe koude brugmania zag het levenslicht

Wel ik ben echt heel blij want vandaag is een bloem opengegaan van een brugmansia die behoort tot de koude groep.
Ik was al aan het denken of het project van de koude brumansia nog haalbaar zou zijn, en ja vandaag is het dan zover, een hele mooie rode, gezonde bloem

Boekenlegger op de permalink.

One Comment

  1. Ik vind het heel apart dat jij zo schitterende planten kweekt! Ik wist niet dat Brugmansia zoveel meer te bieden heeft dan die Brugmansia die ik af en toe kocht in een tuincentrum maar er weinig in slaagde om ze over te houden. Miscchien een plant die het hier in Zuid-West Ierland goed zou overleven, zo goed als geen vorst en vochtig klimaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *